Güncel MEB Uyumlu 10. Sınıf BEP Planları (Tüm Dersler) - Ücretsiz İndir
Değerli lise branş öğretmenlerimiz ve Eğitim Web üyeleri,
Lise 10. sınıf düzeyindeki özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitim süreçlerini en verimli şekilde planlayabilmeniz için hazırladığımız 10. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, güncel MEB müfredatına tam uyumlu olarak sitemize eklenmiştir.
Öğrencilerinizin performans düzeylerine ve bireysel gelişimlerine göre kolayca düzenleyebilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) ve Excel (.xlsx) formatlarında, tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.
10. Sınıf BEP Planları İndirme Bağlantıları
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 10. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını cihazınıza anında indirebilirsiniz:
Dosya Güncelleme ve İstek Bildirimi
Dosyalarımızı sürekli olarak MEB mevzuatına ve sizlerden gelen dönütlere göre yeniliyoruz. 10. sınıf düzeyinde listede göremediğiniz veya güncellenmesini talep ettiğiniz farklı bir dersin evrakı varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak bize iletin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya ekleyecektir.
Değerli lise branş öğretmenlerimiz ve Eğitim Web üyeleri,
Lise 10. sınıf düzeyindeki özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitim süreçlerini en verimli şekilde planlayabilmeniz için hazırladığımız 10. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, güncel MEB müfredatına tam uyumlu olarak sitemize eklenmiştir.
Öğrencilerinizin performans düzeylerine ve bireysel gelişimlerine göre kolayca düzenleyebilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) ve Excel (.xlsx) formatlarında, tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 10. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını cihazınıza anında indirebilirsiniz:
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Turk-Dili-ve-Edebiyati-BEP-Plani.docx 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Tarih-BEP-Plani.docx 10. Sınıf Tarih BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Cografya-BEP-Plani.docx 10. Sınıf Coğrafya BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Ingilizce-BEP-Plani.docx 10. Sınıf İngilizce BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Almanca-BEP-Plani.docx 10. Sınıf Almanca BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Fizik-BEP-Plani.docx 10. Sınıf Fizik BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Kimya-BEP-Plani.docx 10. Sınıf Kimya BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Biyoloji-BEP-Plani.docx 10. Sınıf Biyoloji BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 10.Sinif-Din-Kulturu-BEP-Plani.docx 10. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi BEP Planı (Güncel)
Dosyalarımızı sürekli olarak MEB mevzuatına ve sizlerden gelen dönütlere göre yeniliyoruz. 10. sınıf düzeyinde listede göremediğiniz veya güncellenmesini talep ettiğiniz farklı bir dersin evrakı varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak bize iletin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya ekleyecektir.
Eğitim Web Branş Öğretmenlerine Soruyor' Alıntı:Saygıdeğer lise öğretmenlerimiz, 10. sınıfta artan sayısal ve sözel ders yükü altında kaynaştırma öğrencilerinizin motivasyonunu nasıl sağlıyorsunuz? Özellikle laboratuvar gerektiren Fizik-Kimya-Biyoloji gibi derslerde BEP uygulamalarınızda ne gibi somut materyaller kullanıyorsunuz? Deneyimlerinizi paylaşarak meslektaşlarımıza destek olabilirsiniz!
Son düzenleme: