can

Yönetici
Yönetici
Güncel MEB Uyumlu 12. Sınıf BEP Planları (Tüm Dersler) - Ücretsiz İndir

Değerli lise branş öğretmenlerimiz ve Eğitim Web üyeleri,

Lise hayatının son basamağı olan 12. sınıfta, özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin hem akademik gelişimlerini tamamlamaları hem de mezuniyet sonrası sürece hazırlanmaları büyük önem taşımaktadır. Bu kritik yılda iş yükünüzü hafifletmek adına hazırladığımız 12. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, en güncel MEB müfredatına tam uyumlu olarak sitemize eklenmiştir.

Öğrencilerinizin performans düzeylerine ve hedeflerine göre üzerinde kolayca değişiklik yapabilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) formatında hazırlanmış ve siz değerli meslektaşlarımıza tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.

📥 12. Sınıf BEP Planları İndirme Bağlantıları
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 12. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını cihazınıza anında indirebilirsiniz:

🔄 Dosya Güncelleme ve İstek Bildirimi
Dosyalarımızı MEB mevzuatına ve sizlerden gelen dönütlere göre sürekli güncelliyoruz. 12. sınıf düzeyinde eksik olduğunu düşündüğünüz veya yenilenmesini talep ettiğiniz farklı bir dersin BEP planı varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak bize bildirin. En kısa sürede güncel haliyle listeye eklenecektir.

Eğitim Web Lise Öğretmenlerine Soruyor' Alıntı:
Saygıdeğer öğretmenlerimiz, 12. sınıftaki kaynaştırma öğrencilerinizin mezuniyet sonrası yükseköğretime geçiş veya istihdam süreçlerinde ne gibi rehberlik çalışmaları yapıyorsunuz? Öğrencinin "başardım" hissiyle okuldan ayrılması için lisenin bu son yılında izlediğiniz özel stratejiler var mı? Fikirlerinizi paylaşarak meslektaşlarımıza ilham olabilirsiniz!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar