can

Yönetici
Yönetici
2025-2026 MEB Uyumlu 2. Sınıf BEP Planları (Türkçe, Matematik, İngilizce) - Ücretsiz İndir

Değerli zümrelerim ve Eğitim Web üyeleri,

Özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitim süreçlerini en verimli şekilde planlayabilmeniz için hazırladığımız 2. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) dosyalarımız, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı müfredatına uygun olarak sitemize eklenmiştir.

Sınıfınızdaki öğrencinin performans düzeyine ve kişisel gelişim hızına göre kolayca düzenleme yapabilmeniz için tüm dosyalar Word (.docx) formatında hazırlanmış olup, siz değerli meslektaşlarımıza tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

📥 2. Sınıf BEP Planları İndirme Bağlantıları
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 2. sınıf düzeyindeki ilgili dersin güncel BEP planını bilgisayarınıza veya telefonunuza anında indirebilirsiniz:

🔄 Dosya Güncelleme ve İstek Bildirimi
BEP evraklarımızı ve planlarımızı mevzuattaki son değişikliklere göre sırasıyla güncellemeye devam ediyoruz. 2. sınıf düzeyinde listede göremediğiniz, eksik olduğunu düşündüğünüz veya acil olarak güncellenmesini talep ettiğiniz farklı bir ders planı varsa, lütfen bu konunun altına yorum yaparak bize bildirin. Ekibimiz en kısa sürede dosyayı hazırlayıp konuya dahil edecektir.

Eğitim Web Sınıf Öğretmenlerine Soruyor' Alıntı:
Değerli öğretmenlerimiz, 2. sınıfa geçen kaynaştırma öğrencilerinizde okuma-yazma hızlandırma veya temel matematik becerilerini oturtma konusunda hangi yenilikçi materyalleri veya oyunları kullanıyorsunuz? Deneyimlerinizi aşağıda bizimle paylaşarak bu zorlu ama bir o kadar da özel süreçte birbirimize destek olabiliriz!

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar