can

Yönetici
Yönetici
Değerli Zümrelerim,

Bir dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Notlar girildi, şimdi sıra o malum soruda: "Karne görüş kısmına ne yazacağım?"

Klasik "Derslerinde başarılı, böyle devam etsin" cümlelerinden sıkıldıysanız; öğrencinin ruhuna dokunan, veliye mesaj veren ve motive eden 75 Farklı Karne Görüşünü sizler için kategorize ettim.

İhtiyacınız olanı seçin, kopyalayın ve e-Okul'a yapıştırın!

🌟 Akademik Olarak Başarılı Öğrenciler İçin​

1. "Derslerdeki başarını, örnek kişiliğinle taçlandırdığın için teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim."
  2. "Zekanı, disiplinli çalışma ile birleştirdiğinde neleri başarabileceğini bu dönem hepimize kanıtladın."
  3. "Sadece notlarınla değil, sınıftaki nezaketin ve liderliğinle de 'Yıldızlı Pekiyi' hak ediyorsun."
  4. "Okuma azmin ve öğrenme hevesin hiç sönmesin. Geleceğin parlak, yolun açık olsun."
  5. "Bu dönem gösterdiğin üstün gayret, karnene gurur tablosu olarak yansıdı. Seni ve aileni tebrik ederim."

🚀 Potansiyeli Olan Ama "Dürtülmesi Gereken" Öğrenciler İçin​

1. "Zekanın ve yeteneğinin farkındayım. İkinci dönem, bu potansiyeli derse odaklanarak daha verimli kullanacağına inanıyorum."
  2. "Biraz daha planlı çalışmayla neleri başarabileceğini sen de biliyorsun. İkinci dönem vites yükseltmeni bekliyorum."
  3. "Sınıf içindeki enerjini derslerine de yansıttığında, başarı grafiğin hızla yükselecektir."
  4. "Başarı bir varış noktası değil, bir yolculuktur. Bu yolculukta biraz daha gayretli olman, seni hedeflerine ulaştıracaktır."
  5. "Ödevlerine gösterdiğin özeni, ders takibine de yansıttığında her şey çok daha güzel olacak."

🤐 Sessiz ve İçe Kapanık Öğrenciler İçin​

1. "Sessizliğinin ardında harika bir fikir dünyası olduğunu biliyorum. İkinci dönem parmaklarını daha sık görmek beni mutlu edecek."
  2. "Naif kişiliğin ve saygınla sınıfımızın en değerlilerindensin. Sesini duymak bize keyif veriyor, lütfen fikirlerini paylaşmaktan çekinme."
  3. "Gözlem yeteneğin harika. Bu gözlemlerini derse katılımınla birleştirmeni dört gözle bekliyorum."

🏃 Hareketli ve Dikkat Sorunu Yaşayanlar İçin​

1. "Enerjin harika! Bu enerjiyi dersi dinlemeye ve not tutmaya yönlendirdiğinde başarının önünde hiçbir engel kalmayacak."
  2. "Dikkatin dağılmadığında ne kadar hızlı öğrendiğini bu dönem gördük. İkinci dönem odaklanma süreni artıracağına inanıyorum."

📚 Kitap Okuma Vurgulu Görüşler​

1. "Kitaplarla kurduğun dostluk, ders başarını ve kelime hazineni harika etkiliyor. Okumaya devam!"
  2. "İyi bir okuyucu olmak, iyi bir öğrenci olmanın anahtarıdır. Tatilde bol bol kitap okuyarak bu anahtarı elinde tutmalısın."

👨‍👩‍👧 Veliye Mesaj İçeren Görüşler​

1. "Öğrencimizin başarısında, siz değerli ailesinin desteği ve ilgisi çok büyük. İşbirliğiniz için teşekkür ederim."
  2. "Çocuğumuzun başarısı, okul-aile iletişiminin ne kadar güçlü olduğunun bir kanıtıdır. Desteğiniz için teşekkürler."

Öğretmenim, Sizin Favoriniz Hangisi?Sizlerin de sık kullandığı, "İşte bu tam benim öğrencim için" dediğiniz cümleler varsa yorumlara yazın, listeyi birlikte 100'e tamamlayalım! 👇

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar