2025 Yılı Millî Eğitim Bakanlığı'na Bağlı Eğitim Kurumlarına Yeniden Yönetici Görevlendirme Takvimi

can

Yönetici
Yönetici
Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında, müdür ve müdür yardımcısı olarak görev yapan ve görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirme süreci aşağıdaki takvime göre yürütülecektir:

Başvuru ve Değerlendirme Süreci

• 03 Mart 2025: Bulunduğu eğitim kurumunda 4 veya 8 yıllık görev süresini tamamlayan müdür ve müdür yardımcılarının belirlenerek duyurulması.
  • 04 Mart 2025: Müdür ve müdür yardımcılığı boş bulunan eğitim kurumları ile 4 veya 8 yıllık görev süresini tamamlayan yöneticilerden boşalacak eğitim kurumlarının duyurulması. (Özel program ve proje uygulayan eğitim kurumları hariç)
  • 05 Mart 2025: Değerlendirme komisyonlarının oluşturulması.
  • 06-10 Mart 2025: Aynı veya farklı eğitim kurumlarında müdür ve müdür yardımcısı olarak yeniden görevlendirileceklere ilişkin başvuruların alınması.
  • 11-17 Mart 2025: İl Değerlendirme Komisyonu tarafından yeniden görevlendirileceklerin değerlendirilmesi.
  • 18 Mart 2025: Değerlendirme sonuçlarının duyurulması.
  • 19-25 Mart 2025: Değerlendirme sonuçlarına itiraz süreci.
  • 26-27 Mart 2025: İtirazların değerlendirilmesi ve kesin sonuçların duyurulması.

Tercih ve Görevlendirme Süreci

• 07 Nisan 2025: Müdür ve müdür yardımcısı görevlendirmeleri için boş kontenjanların elektronik ortamda belirlenmesi.
  • 08-10 Nisan 2025: Yeniden görevlendirme başvurularının elektronik ortamda alınması.
  • 08-11 Nisan 2025: Yeniden görevlendirme başvurularının onaylanması.
  • 15 Nisan 2025: Yeniden görevlendirme sonuçlarının duyurulması.
  • 11 Temmuz 2025: Yeniden görevlendirilen yöneticilerin göreve başlaması.
Adayların belirtilen tarihlere dikkat etmeleri ve başvurularını süresi içinde tamamlamaları gerekmektedir. Sürece ilişkin detaylı bilgilendirmeler, Millî Eğitim Bakanlığı’nın resmi duyurularıyla paylaşılacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar