can

Yönetici
Yönetici
Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında yöneticilikten ayrılanların yeniden görevlendirilme süreci aşağıdaki takvime göre yürütülecektir:

Başvuru ve Değerlendirme Süreci

• 01 Temmuz 2025: Müdür ve müdür yardımcılığı boş bulunan eğitim kurumlarının duyurulması.
  • 02-04 Temmuz 2025: Müdür ve müdür yardımcısı olarak yöneticilikten ayrılanların yeniden görevlendirilmesi için başvuruların alınması.
  • 07-10 Temmuz 2025: İl Değerlendirme Komisyonu tarafından başvuruların değerlendirilmesi.
  • 11 Temmuz 2025: Değerlendirme sonuçlarının duyurulması.
  • 14-21 Temmuz 2025: Değerlendirme sonuçlarına itiraz süreci.
  • 22-23 Temmuz 2025: İtirazların değerlendirilmesi ve kesin sonuçların duyurulması.

Tercih ve Görevlendirme Süreci

• 24 Temmuz 2025: Müdür ve müdür yardımcısı görevlendirmeleri için boş kontenjanların elektronik ortamda belirlenmesi.
  • 25-28 Temmuz 2025: Yeniden görevlendirme başvurularının elektronik ortamda alınması.
  • 25-29 Temmuz 2025: Yeniden görevlendirme başvurularının onaylanması.
  • 01 Ağustos 2025: Yeniden görevlendirme sonuçlarının duyurulması.
  • 01 Ağustos 2025: Yöneticilikten ayrılanların yeniden yönetici olarak göreve başlaması.
Adayların belirtilen tarihlere dikkat etmeleri ve başvurularını süresi içinde tamamlamaları gerekmektedir. Sürece ilişkin detaylı bilgilendirmeler, Millî Eğitim Bakanlığı’nın resmi duyurularıyla paylaşılacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar