2025-2026 MEB Uyumlu 3. Sınıf BEP Planları (Tüm Dersler) - Ücretsiz İndir
Değerli zümrelerim ve Eğitim Web üyeleri,
İlkokul 3. sınıf seviyesindeki özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitimini en iyi şekilde destekleyebilmeniz için hazırladığımız 3. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı güncel MEB müfredatına uygun olarak yenilenmiştir.
Öğrencilerinizin performans düzeylerine göre üzerinde kolayca değişiklik yapabilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) formatında hazırlanmış ve siz değerli meslektaşlarımızın kullanımına tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.
3. Sınıf BEP Planları İndirme Bağlantıları
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 3. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını cihazınıza anında indirebilirsiniz:
Dosya Güncelleme ve İstek Bildirimi
Dosyalarımızı sırasıyla MEB mevzuatına uygun şekilde güncellemeye devam ediyoruz. 3. sınıf düzeyinde eksik olduğunu düşündüğünüz veya acil olarak yenilenmesini talep ettiğiniz farklı bir evrak varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak bize iletin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya ekleyecektir.
Değerli zümrelerim ve Eğitim Web üyeleri,
İlkokul 3. sınıf seviyesindeki özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitimini en iyi şekilde destekleyebilmeniz için hazırladığımız 3. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı güncel MEB müfredatına uygun olarak yenilenmiştir.
Öğrencilerinizin performans düzeylerine göre üzerinde kolayca değişiklik yapabilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) formatında hazırlanmış ve siz değerli meslektaşlarımızın kullanımına tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 3. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını cihazınıza anında indirebilirsiniz:
- Ekli dosyayı görüntüle 3. Sınıf Türkçe BEP Planı (2025-2026).xlsx 3. Sınıf Türkçe BEP Planı
- Ekli dosyayı görüntüle 3. Sınıf Matematik BEP Planı (2025-2026).xlsx 3. Sınıf Matematik BEP Planı
- Ekli dosyayı görüntüle 3. Sınıf Fen Bilimleri BEP Planı (2025-2026).docx 3. Sınıf Fen Bilimleri BEP Planı
- Ekli dosyayı görüntüle 3. Sınıf Hayat Bilgisi BEP Planı (2025-2026).docx 3. Sınıf Hayat Bilgisi BEP Planı
- Ekli dosyayı görüntüle 3. Sınıf İngilizce BEP Planı (2025-2026).docx 3. Sınıf İngilizce BEP Planı
- Ekli dosyayı görüntüle 3. Sınıf Müzik BEP Planı (2025-2026).docx 3. Sınıf Müzik BEP Planı
- Ekli dosyayı görüntüle 3. Sınıf Görsel Sanatlar BEP Planı (2025-2026).docx 3. Sınıf Görsel Sanatlar BEP Planı
Dosyalarımızı sırasıyla MEB mevzuatına uygun şekilde güncellemeye devam ediyoruz. 3. sınıf düzeyinde eksik olduğunu düşündüğünüz veya acil olarak yenilenmesini talep ettiğiniz farklı bir evrak varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak bize iletin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya ekleyecektir.
Eğitim Web Sınıf Öğretmenlerine Soruyor' Alıntı:3. sınıfla birlikte müfredata yeni eklenen Fen Bilimleri dersinde, kaynaştırma öğrencilerinizin soyut kavramları (örneğin maddeyi tanıma, duyu organları) daha somut algılayabilmesi için sınıfta hangi materyalleri veya basit deneyleri kullanıyorsunuz? Deneyimlerinizi paylaşarak zümrelerinize ilham olabilirsiniz!
Son düzenleme: