can

Yönetici
Yönetici
2025-2026 MEB Uyumlu 5. Sınıf BEP Planları (Tüm Dersler) - Ücretsiz İndir

Değerli branş öğretmenlerimiz ve Eğitim Web üyeleri,

Ortaokul kademesinin ilk basamağı olan 5. sınıf, öğrencilerimiz için yeni dersler ve yeni öğretmenlerle tanıştıkları oldukça heyecan verici bir dönemdir. Bu geçiş sürecinde özel gereksinimli öğrencilerimizin eğitimini en verimli şekilde destekleyebilmeniz adına 5. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) planlarımız 2025-2026 eğitim-öğretim yılı güncel MEB müfredatına uygun olarak sitemize eklenmiştir.

Bireyselleştirilmiş eğitim planları, her öğrencinin özel ihtiyaçlarını, ilgi ve yeteneklerini dikkate alarak hazırlanan eğitim programlarıdır. Bu planlar, öğrencilerimizin daha etkili bir şekilde öğrenmelerini sağlamak ve bireysel potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak amacıyla oluşturulur. Öğrencilerinizin performans düzeylerine göre üzerinde kolayca değişiklik yapabilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) formatında hazırlanmış ve siz değerli meslektaşlarımıza tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.

📥 5. Sınıf BEP Planları İndirme Bağlantıları
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 5. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını bilgisayarınıza veya telefonunuza anında indirebilirsiniz:

🔄 Dosya Güncelleme ve İstek Bildirimi
Dosyalarımızı MEB mevzuatına uygun şekilde güncellemeye devam ediyoruz. Listede göremediğiniz, eksik olduğunu düşündüğünüz veya yenilenmesini talep ettiğiniz farklı bir evrak varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak bize iletin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya ekleyecektir.

Eğitim Web Branş Öğretmenlerine Soruyor' Alıntı:
İlkokuldan ortaokula geçen kaynaştırma öğrencilerinin uyum sürecinde (özellikle soyut düşünme becerilerinin gelişimi ve çok sayıda branş öğretmeniyle çalışmaya adaptasyonlarında) en sık karşılaştığınız zorluklar nelerdir? Bilişim Teknolojileri gibi uygulamalı derslerde hangi motivasyon stratejilerini izliyorsunuz? Değerli yorumlarınızı bekliyoruz!

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar