Meb-Öba
Yeni Üye
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Adobe After Effects Temel Seviye Kursu, öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer personelin video düzenleme ve görsel efekt oluşturma becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu kurs, Adobe After Effects’in temel araçlarını ve tekniklerini öğrenmek isteyenler için kapsamlı bir eğitim programı sunmaktadır.
Kursu başarıyla tamamlayan katılımcılar:
Adobe After Effects programının kurulumunu yapabilir.
Programın ara yüzünü ve panellerini kullanabilir.
Proje paneli ve kompozisyon oluşturma işlemlerini bilir.
Katman (Layer) sistemini tanır ve düzenleme yapabilir.
Keyframe ve animasyon tekniklerini kullanarak hareketli grafikler oluşturabilir.
Maskeleme ve Roto Brush gibi teknikleri kullanarak nesne seçme ve düzenleme işlemleri yapabilir.
Efektler ve eklentiler ile projelere profesyonel dokunuşlar ekleyebilir.
Kamera ve ışık efektlerini kullanarak sahneler oluşturabilir.
Render işlemlerini ve Adobe Media Encoder ile çıktı almayı öğrenir.
Öğretim materyallerini oluştururken bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanır.
Bu kurs, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer personel için tasarlanmıştır.
Adobe After Effects Temel Seviye Kursu, 10 ana modülden oluşmaktadır:
Adobe After Effects Nedir?
Proje Paneli ve Kompozisyon Özellikleri
Araç Çubuğu ve Kullanımı
Kompozisyon Oluşturma Teknikleri
Katman Paneli ve Zaman Çizelgesi
Yazı ve Şekil Katmanları ile Çalışma
Maskeleme Teknikleri
Efektler ve Efekt Kontrol Paneli
Sahnede Kamera ve Işık Kullanımı
Çıktı Alma ve Render İşlemleri
Adobe After Effects Kursunun Eğitim Hedefleri
Kursu başarıyla tamamlayan katılımcılar:

Eğitime Kimler Katılabilir?
Bu kurs, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer personel için tasarlanmıştır.
Adobe After Effects Kursunun Modülleri
Adobe After Effects Temel Seviye Kursu, 10 ana modülden oluşmaktadır:

Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (20D - 0Y)
Cevaplar Aşağıdadır.Ekli dosyalar
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (1).jpg33.5 KB · Görüntüleme: 23
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (2).jpg38.3 KB · Görüntüleme: 23
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (3).jpg41.8 KB · Görüntüleme: 21
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (4).jpg39.9 KB · Görüntüleme: 18
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (5).jpg31.5 KB · Görüntüleme: 18
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (6).jpg32.4 KB · Görüntüleme: 18
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (7).jpg34.6 KB · Görüntüleme: 18
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (8).jpg35.6 KB · Görüntüleme: 18
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (9).jpg34.9 KB · Görüntüleme: 17
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (10).jpg32.5 KB · Görüntüleme: 17
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (11).jpg31.6 KB · Görüntüleme: 17
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (12).jpg35.6 KB · Görüntüleme: 17
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (13).jpg30.8 KB · Görüntüleme: 18
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (14).jpg30.9 KB · Görüntüleme: 18
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (15).jpg35.5 KB · Görüntüleme: 17
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (16).jpg35.5 KB · Görüntüleme: 17
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (17).jpg25.9 KB · Görüntüleme: 16
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (18).jpg32.7 KB · Görüntüleme: 16
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (19).jpg36.1 KB · Görüntüleme: 17
-
Adobe After Effects Eğitim Sınavı Soruları ve Cevapları (20).jpg31.9 KB · Görüntüleme: 24