can

Yönetici
Yönetici
Web sitenizi kurarken veya mevcut hosting paketinizi yenilerken bütçenizi korumak ister misiniz? İşte size harika bir fırsat!

Hostinger gibi kaliteli ve hızlı bir hosting firmasında, benim özel referans kodum ile ek %20 indirim kazanabilirsiniz!

Bu indirim, zaten uygun fiyatlı olan Hostinger paketlerini daha da erişilebilir hale getiriyor. İster kişisel blog, ister e-ticaret sitesi kurun, bu indirimle cebiniz rahat edecek.

Nasıl Yapılır? Çok Basit!

1. İhtiyacınız olan Hostinger paketini seçin.
  2. Ödeme adımına ilerleyin.
  3. Ödeme sayfasında yer alan "Kupon Kodu" veya "Referans Kodu" alanına [SİZİN KODUNUZU BURAYA EKLEYİN] yazarak indirimi uygulayın.
Hem siz kazanın, hem ben kazanayım! Win-Win!

Benim linkim üzerinden yaptığınız her indirimli alışverişle hem siz paranızdan tasarruf ediyorsunuz hem de benim bu platformdaki çalışmalarımı destekliyorsunuz. Bugüne kadar bu kodla yüzlerce dolar tasarruf edildi!

Linke hemen göz atın ve indirimi kaçırmayın: [REFERANS LİNKİ]

Toplamda %40’a kadar indirim almak mümkün. Nasıl mı?

Bildiğiniz üzere Hostinger yabancı bir firma olmasına rağmen, Türkiye’den yapılan alışverişlerde otomatik olarak %20 vergi ekliyor.
Bu vergiyi ödememek için küçük bir yöntem var:

1. Referans linkim üzerinden (aşağıda) ihtiyacınız olan hosting paketini seçin.
  2. Ödeme aşamasında fatura bilgileri kısmına geldiğinizde ülkeyi Türkiye olarak seçmeyin.
  3. Bunun yerine başka bir ülke seçin ve o ülkeye ait rastgele bir şehir ile posta kodu yazın.
    • Önemli: Ülke, şehir ve posta kodu birbirine tutarlı olsun.
    • Basit bir Google aramasıyla uygun bir adres bulabilirsiniz.

Bu şekilde ekstra %20’lik vergiden de muaf oluyorsunuz ve toplamda yaklaşık %40 indirim elde ediliyor.

Şimdiye kadar benim linkim üzerinden 234 dolar tutarında indirimli alışveriş yapıldı ve ben de aynı miktarda komisyon kazandım. Yani tamamen win-win bir durum.

Aşağıya da kanıtı bırakıyorum 👇
win win hostinger.png

Ayrıca sadece referans olmuyorum. Bizzat kendim de bu şirket ile çalışıyorum:

hostinger.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar