Güncel MEB Uyumlu 11. Sınıf BEP Planları (Tüm Dersler) - Ücretsiz İndir
Değerli lise branş öğretmenlerimiz ve Eğitim Web üyeleri,
Lise 11. sınıf, öğrencilerimizin hem alanlarına odaklandıkları hem de Felsefe gibi soyut düşünme becerisi gerektiren derslerle tanıştıkları önemli bir kademedir. Bu süreçte özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitimini en iyi şekilde destekleyebilmeniz için hazırladığımız 11. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, en güncel MEB müfredatına tam uyumlu olarak sitemize eklenmiştir.
Öğrencilerinizin performans düzeylerine göre üzerinde kolayca değişiklik yapabilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) formatında hazırlanmış ve siz değerli meslektaşlarımıza tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.
11. Sınıf BEP Planları İndirme Bağlantıları
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 11. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını cihazınıza anında indirebilirsiniz:
Dosya Güncelleme ve İstek Bildirimi
Dosyalarımızı MEB mevzuatına ve sizlerden gelen geri bildirimlere göre düzenli olarak yeniliyoruz. 11. sınıf düzeyinde eksik olduğunu düşündüğünüz farklı bir branşın BEP planı varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak belirtin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya dahil edecektir.
Değerli lise branş öğretmenlerimiz ve Eğitim Web üyeleri,
Lise 11. sınıf, öğrencilerimizin hem alanlarına odaklandıkları hem de Felsefe gibi soyut düşünme becerisi gerektiren derslerle tanıştıkları önemli bir kademedir. Bu süreçte özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitimini en iyi şekilde destekleyebilmeniz için hazırladığımız 11. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, en güncel MEB müfredatına tam uyumlu olarak sitemize eklenmiştir.
Öğrencilerinizin performans düzeylerine göre üzerinde kolayca değişiklik yapabilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) formatında hazırlanmış ve siz değerli meslektaşlarımıza tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 11. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını cihazınıza anında indirebilirsiniz:
- Ekli dosyayı görüntüle 11.Sinif-Tarih-BEP-Plani.docx 11. Sınıf Tarih BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11.Sinif-Cografya-BEP-Plani.docx 11. Sınıf Coğrafya BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11.Sinif-Ingilizce-BEP-Plani.docx 11. Sınıf İngilizce BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11.Sinif-Almanca-BEP-Plani.docx 11. Sınıf Almanca BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11.Sinif-Kimya-BEP-Plani.docx 11. Sınıf Kimya BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11-Sinif-Biyoloji-BEP-Plani.doc 11. Sınıf Biyoloji BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11.Sinif-Felsefe-BEP-Plani.docx 11. Sınıf Felsefe BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11.Sinif-Din-Kulturu-BEP-Plani.docx 11. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11.Sinif-Muzik-BEP-Plani.docx 11. Sınıf Müzik BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 11-Sinif-Turk-Dili-ve-Edebiyati-BEP-Plani.docx 11. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı BEP Planı (Güncel)
Dosyalarımızı MEB mevzuatına ve sizlerden gelen geri bildirimlere göre düzenli olarak yeniliyoruz. 11. sınıf düzeyinde eksik olduğunu düşündüğünüz farklı bir branşın BEP planı varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak belirtin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya dahil edecektir.
Eğitim Web Branş Öğretmenlerine Soruyor' Alıntı:Özellikle 11. sınıfta müfredata dahil olan Felsefe gibi soyut ve kavramsal ağırlıklı derslerde, kaynaştırma öğrencilerinizin konuyu içselleştirmesi için ne gibi "hayatın içinden" örnekler veya yöntemler kullanıyorsunuz? Tecrübelerinizi paylaşarak bir başka meslektaşınıza yol gösterebilirsiniz!
Son düzenleme: