Güncel MEB Uyumlu 6. Sınıf BEP Planları (Tüm Dersler) - Ücretsiz İndir
Değerli branş öğretmenlerimiz ve Eğitim Web üyeleri,
Ortaokul 6. sınıf seviyesindeki özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitimini en iyi şekilde destekleyebilmeniz için hazırladığımız 6. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, en güncel MEB müfredatına uygun olarak sitemize eklenmiştir.
Öğrencilerinizin performans düzeylerine, bireysel ihtiyaçlarına ve gelişim hızlarına göre üzerinde kolayca değişiklik yapabilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) formatında hazırlanmış ve siz değerli meslektaşlarımızın kullanımına tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.
6. Sınıf BEP Planları İndirme Bağlantıları
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 6. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını bilgisayarınıza veya telefonunuza anında indirebilirsiniz:
Dosya Güncelleme ve İstek Bildirimi
Dosyalarımızı sürekli olarak MEB mevzuatına ve sizlerden gelen dönütlere göre yeniliyoruz. 6. sınıf düzeyinde eksik olduğunu düşündüğünüz veya güncellenmesini talep ettiğiniz farklı bir evrak varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak bize iletin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya ekleyecektir.
Değerli branş öğretmenlerimiz ve Eğitim Web üyeleri,
Ortaokul 6. sınıf seviyesindeki özel gereksinimli kaynaştırma öğrencilerimizin eğitimini en iyi şekilde destekleyebilmeniz için hazırladığımız 6. Sınıf Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) evrakları, en güncel MEB müfredatına uygun olarak sitemize eklenmiştir.
Öğrencilerinizin performans düzeylerine, bireysel ihtiyaçlarına ve gelişim hızlarına göre üzerinde kolayca değişiklik yapabilmeniz için tüm ders planları Word (.docx) formatında hazırlanmış ve siz değerli meslektaşlarımızın kullanımına tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur.
Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak 6. sınıfa ait ilgili dersin güncel BEP planını bilgisayarınıza veya telefonunuza anında indirebilirsiniz:
- Ekli dosyayı görüntüle 6.Sinif-Turkce-BEP-Plani.docx 6. Sınıf Türkçe BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 6.Sinif-Matematik-BEP-Plani.docx 6. Sınıf Matematik BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 6.Sinif-Fen-Bilgisi-BEP-Plani.docx 6. Sınıf Fen Bilimleri BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 6.Sinif-Sosyal-Bilgiler-BEP-Plani.docx 6. Sınıf Sosyal Bilgiler BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 6.Sinif-Ingilizce-BEP-Plani.docx 6. Sınıf İngilizce BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 6.Sinif-Din-Kulturu-BEP-Plani.xlsx 6. Sınıf Din Kültürü BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 6-Sinif-Bilisim-BEP-Plani.xlsx 6. Sınıf Bilişim Teknolojileri BEP Planı (Güncel)
- Ekli dosyayı görüntüle 6.Sinif-Muzik-BEP-Plani.docx 6. Sınıf Müzik BEP Planı (Güncel)
Dosyalarımızı sürekli olarak MEB mevzuatına ve sizlerden gelen dönütlere göre yeniliyoruz. 6. sınıf düzeyinde eksik olduğunu düşündüğünüz veya güncellenmesini talep ettiğiniz farklı bir evrak varsa, lütfen konunun altına yorum yaparak bize iletin. Ekibimiz en kısa sürede güncel haliyle konuya ekleyecektir.
Eğitim Web Branş Öğretmenlerine Soruyor' Alıntı:Özel eğitim alanındaki deneyimlerinize dayanarak, 6. sınıf müfredatındaki karmaşık ve soyut konuları (Örneğin: Fen Bilimlerinde hücre, Sosyal Bilgilerde iklim tipleri) kaynaştırma öğrencilerinize aktarırken kullandığınız özel materyaller veya yöntemler nelerdir? Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşın!