Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hayata geçirilen Ailemle Eğitim Yolculuğum Projesi, öğrencilerin akademik, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki gelişimini desteklemeyi amaçlayan kapsamlı bir eğitim girişimidir. Ailelerin eğitim süreçlerine aktif katılımını teşvik ederek, çocukların gelişiminde önemli bir rol üstlenmelerini sağlar.
Çok Yönlü Gelişim: Çocukların sanat, spor, kültür ve bilim gibi farklı alanlardaki yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanımak.
Okul-Aile İş Birliği: Okul ve aile arasındaki iletişimi güçlendirerek çocukların eğitimine birlikte katkı sağlamak.
Kaliteli Zaman Geçirme: Ailelerin çocuklarıyla eğitici ve eğlenceli aktiviteler yaparak ilişkilerini kuvvetlendirmelerini desteklemek.
Sosyal Etkileşim: Çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak.
Ortak Etkinlikler: Tiyatro, konser, spor turnuvaları ve bilimsel deneyler gibi aktiviteler düzenlenir.
Atölye Çalışmaları: El sanatları, kodlama, müzik gibi konulara yönelik eğitici atölyeler sunulur.
Kültürel Ziyaretler: Müzeler, tarihi mekanlar ve doğa gezileri ile çocukların bilgi ve kültür düzeyleri artırılır.
Gönüllülük Projeleri: Çocukların toplumsal duyarlılığını artırmak için sosyal sorumluluk projelerine katılımları teşvik edilir.
Çocuklarını Daha Yakından Tanıma: Aileler, çocuklarının yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetme şansı yakalar.
Kaliteli Zaman Geçirme: Çocuklarıyla unutulmaz anılar biriktirme fırsatı bulurlar.
Eğitim Sürecine Aktif Katılım: Çocuklarının akademik ve sosyal gelişimine doğrudan katkı sağlarlar.
Yeni Sosyal Çevre: Diğer ailelerle tanışarak bilgi ve deneyim paylaşımında bulunabilirler.
Çocuğunuzun okuluyla iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi web sitesinden proje ile ilgili güncel duyuruları takip edebilirsiniz.
Ailemle Eğitim Yolculuğum Kılavuzuna Buradan Ulaşabilirsiniz!
Ailemle Eğitim Yolculuğum Projesi, çocukların bütünsel gelişimini destekleyen ve aileleri eğitimin içine dahil eden özel bir projedir. Çocuklarımızın hem akademik hem de sosyal becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak için hep birlikte bu yolculuğa çıkalım!

Unutmayın, çocuklarınızın en büyük destekçisi sizsiniz!

Projenin Amacı

Proje Kapsamında Neler Yapılıyor?

Ailelere Ne Kazandırıyor?

Nasıl Katılabilirim?

Çocuklarımızın Geleceği İçin Birlikte Hareket Edelim!
Ailemle Eğitim Yolculuğum Projesi, çocukların bütünsel gelişimini destekleyen ve aileleri eğitimin içine dahil eden özel bir projedir. Çocuklarımızın hem akademik hem de sosyal becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak için hep birlikte bu yolculuğa çıkalım!

Unutmayın, çocuklarınızın en büyük destekçisi sizsiniz!