Yüksek Lisans Mezuniyeti İle İlgili Dilekçe Örneği

Yüksek lisans eğitimini tamamlayan öğrenciler, mezuniyetlerini bildirmek için resmi bir dilekçe sunabilirler. Bu dilekçe, genellikle üniversite yönetimine veya ilgili birimlere yönlendirilir. Aşağıda, yüksek lisans mezuniyeti ile ilgili örnek bir dilekçe bulunmaktadır.

Tarih: [Tarih]
İlgili Müdürlük / Birim
Adı Soyadı: [Adınız Soyadınız]
T.C. Kimlik No: [TC Kimlik Numaranız]
Görev Ünvanı: [Görev Ünvanınız]
Çalıştığınız Birim: [Birim Adı]
Telefon: [Telefon Numaranız]
Konu: Yüksek Lisans Mezuniyeti Sonucu Kademe İlerlemesi ve Bilgilerin Düzenlenmesi Talebi
Sayın [İlgili Kişi/Birim],
İlgi:
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 36’ncı maddesinin (A) fıkrasının 9’uncu bendi,
b) 5 Ağustos 2021 tarih ve 31579 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Kolunu ilgilendiren 2021 ve 2022 yılları için kamu görevlilerinin geneline ve hizmet kollarına yönelik haklarını düzenleyen 6. Dönem Toplu Sözleşme.”
Bu bağlamda, yukarıda belirtilen mevzuat hükümleri doğrultusunda yüksek lisans mezuniyet belgemin göz önüne alınarak kademe ilerlememin yapılması, ayrıca ilgi (b) hükümleri gereğince MEBBİS öğrenim kaydım, kadro kaydım ve KBS maaş/ek ders bilgilerimin düzenlenmesini talep etmekteyim.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla,
[Adınız Soyadınız]
[İmzanız]

Herhangi bir ekleme veya değişiklik yapmak isterseniz, size yardımcı olmak için buradayım.